Blog

Donkere maanden, tijd voor een Led werklamp.

Donkere maanden, tijd voor een Led werklamp.

Je kent het wel, na de bouwvak weer lekker aan de gang. De temperatuur is aangenaam, s’morgens opstaan met een nazomer zonnetje aan de lucht. En s’avonds weer voor het donker thuis. Voor zover nog geen vuiltje aan de lucht, behalve wat dwarrelend schuurstof of zaagsel. Maar, de weken en maanden tussen de zomer vakantie en de jaarwisseling schieten ongemerkt als flits voorbij. En voor je het weet sta je in het donker je werk te doen en zie je niet meer waar je nou eigenlijk mee bezig bent.

Niet zien waar je mee bezig bent is natuurlijk buitengewoon irritant. Maar buiten dat, ook gevaarlijk voor jezelf en iedereen in je omgeving. Een ongeluk zit immers in een klein en donker hoekje.

En dus, is het tijd voor licht!

Een degelijke werklamp kan het verschil maken. Zo kunt u zich volledig focussen op de werkzaamheden, en wordt de kans op ongelukken verminderd. En in deze tijd kies je natuurlijk voor een duurzame Led uitvoering. Dat een Led lamp veel minder energie verbruikt dan een ouderwetse halogeen bouwlamp is natuurlijk bekend. Maar Led brengt veel meer voordelen met zich mee.

De voordelen op een rij:

  • Slagvast en Spatwaterdicht
  • Lange levensduur
  • Laag gewicht en compact
  • Weinig tot geen warmteontwikkeling
  • Geen ‘opwarmtijd’

Klik hier, voor meer info over de voordelen van Led

Door de bomen het licht niet meer zien!

Maar dan, het vinden van de juiste bouwlamp is nog niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende vormen, kleuren, wattages en mogelijkheden. Maar als u deze blog leest heeft u in ieder geval de weg gevonden naar de juiste plek. Ons uitgebreide assortiment bied ons de mogelijkheid om voor bijna alle werkzaamheden een juiste bouwlamp te kunnen leveren. In de meeste gevallen kunt u goed uit de voeten meet een werklamp uit onze Magnum Future Lite serie. Meer uitleg over het kiezen van de juiste bouwlamp vind u door HIER te klikken.

Vond u deze blog interessant of heeft u op of aanmerkingen? Laat uw reactie achter onderaan deze pagina. Dit bericht delen met collega’s of andere geïnteresseerden kan gemakkelijk via de onderstaande social media button’s.

Geef een reactie