Blog

Uitgelicht: Magnum Future Lite serie

Uitgelicht: Magnum Future Lite serie.

In deze Blog uitgebreid aandacht voor onze Magnum Future Lite serie. Deze bouwlampen behoren tot de meest verkochte led werklampen uit ons aanbod, en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Leverbaar in 3 verschillende wattage’s 32W, 50W en 78W, hierdoor is het mogelijk om een keuze te maken voor een lichtsterkte die goed aansluit bij uw wensen. Daarnaast zijn alle uitvoeringen ook verkrijgbaar met ingebouwde 230V contactdoos aan de achterzijde. Dit heeft als groot voordeel dat u gemakkelijk bijvoorbeeld uw acculader of andere elektrische apparaten/gereedschappen kunt aansluiten. Tevens is het mogelijk om op deze contactdoos een 2de bouwlamp aan te sluiten. Op deze manier is het mogelijk om grotere ruimtes te verlichten met meerdere led bouwlampen zonder daarvoor verschillende kabelhaspels te moeten uitrollen.

De Magnum Future Lite serie kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige componenten en een uniek en doordacht ontwerp. De behuizing is gemaakt van koolstof-vezel versterkt Polypropyleen waardoor deze schok, stoot en val bestendig is (IK10). De opaal (mat) kleurige lens is ontwikkeld uit slagvast polycarbonaat. De lens met matte afwerking heeft als groot voordeel dat verblinding en licht hinder tot een minimum wordt beperkt. De rubber afdichting tussen de lens en de behuizing maakt deze bouwlamp spatwaterdicht (IP54) en geschikt voor buitengebruik. De bouwlampen zijn standaard voorzien van een HO7RN-F rubber aansluitkabel met een lengte van 3mtr en een aangegoten Schuko stekker. Alle Magnum Future led werklampen zijn voorzien van een stevige stalen beugel die gemakkelijk in/uit geklapt kan worden. Ook biedt deze beugel de mogelijkheid om de bouwlamp snel op een statief te kunnen plaatsen.

De voordelen op een rij:

  • Energiezuinige Leds
  • Lange levensduur
  • Laag gewicht en compact
  • Weinig tot geen warmteontwikkeling
  • Geen ‘opwarmtijd’
  • Slagvast en Spatwaterdicht

Veelzijdig inzetbaar.

Dat de Magnum Future Lite Led werklampen voor veel doeleinden te gebruiken zijn, is wel duidelijk. Door de hoge beschermingsgraad en kwaliteitseisen zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De uitmuntende kwaliteit en de diversen uitvoeringen dragen bij aan het professionele karakter van deze led bouwlampen. Waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor de betere doe-het-zelver maar ook voor de vakman en aannemersbedrijven.

Onder andere te gebruiken voor Timmerwerk, Installatiewerk, Afbouw en montage en Scheepsbouw. Daarnaast zien we dat deze werklampen ook steeds vaker worden ingezet bij calamiteiten of bergingswerkzaamheden.

Vond u deze blog interessant of heeft u op of aanmerkingen? Laat uw reactie achter onderaan deze pagina. Dit bericht delen met collega’s of andere geïnteresseerden kan gemakkelijk via de onderstaande social media button’s.

Geef een reactie