Retourneren

Bedenktijd en herroepingsrecht.

Bij de aankoop van onze producten heeft u gedurende de eerste 14 dagen na ontvangst het recht en de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument, dit wordt vastgesteld aan de hand van de Track&Trace code van de vervoersdienst. Tijdens deze wettelijke vastgestelde bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking, ervan uitgaande dat het product door de klant wordt beoordeeld zoals ook in een fysieke winkel mogelijk zou zijn.

Retourneren bij herroeping.

Indien u als particuliere koper aanspraak wenst te maken op de wettelijk vastgelegde herroepingsrecht dient u dit binnen de gestelde termijn van 14 dagen kenbaar te maken aan een van onze werknemers. U bent ten alle tijde zelf aansprakelijk voor de kosten van retour zending en het juist verpakken van het product, zodat deze bij ons wordt afgeleverd in originele en onbeschadigde verpakking. Nadat wij het product in ontvangst hebben genomen wordt deze beoordeeld op schade en de staat van verpakking. Hierna zal het aankoopbedrag van het betreffende product worden geretourneerd naar uw rekening. Wij werken met een externe betaalprovider. Hierdoor is het mogelijk dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag wordt bijgeschreven op uw rekening.

Uitsluiting van herroepingsrecht. 

Proworklight behoudt het recht om zich te beroepen op uitsluiting van herroepingsrecht ten tijde van de onderstaande situaties:

  1. De bedenktijd van 14 dagen is verlopen.
  2. Het product blijkt na retour zending en beoordeling te veel beschadigd voor wederverkoop.
  3. De verpakking is beschadigd of incompleet.
  4. Het betreffende product is langer dan nodig voor relatieve beoordeling, gemonteerd en/of in gebruik geweest.
  5. U heeft het product aangekocht als zakelijk gebruiker (btw plichtig) of voor wederverkoop.
  6. Het betreffende product is voor u op bestelling geproduceerd.