Over Proworklight

Proworklight is importeur van Lena Lighting. Een toonaangevend en beursgenoteerde fabrikant uit Polen. De producten worden volledig in huis (EU) gefabriceerd en geassembleerd waardoor het hele proces van ontwerp tot transport volledig onder één dak plaatsvindt en volgens strenge kwaliteitseisen en voorschriften. Het onderscheid wordt gemaakt in de verschillende producten die ontwikkeld worden voor specifieke doeleinden.
Daarnaast behoort maatwerk of specifieke wensen tot de mogelijkheid, zoals bijvoorbeeld een serie met een groene behuizing of een extra lang aansluitsnoer.

Onze producten worden geleverd met CE keurmerk en voldoen aan de Europese norm. De verlichting is zeer breed inzetbaar waardoor onze bouwlampen te zien zijn op verschillende locaties. Het merendeel is voorzien van een slagvaste en spatwaterdichte behuizing zodat ze gebruikt kunnen worden in de meest extreme omstandigheden. Naast het verlichten van werk en bouwplaatsen zijn onze werklampen ook geschikt voor gebruik bij calamiteiten en tijdelijke verlichting oplossingen.

Proworklight lijkt misschien een nieuwe naam, maar in werkelijkheid timmeren wij al jaren aan de weg in de verlichtings branche. Proworklight is een onderdeel van Rocalux B.V. Onder Rocalux zijn wij al meer dan 20jaar bekend op het gebied van de import van projectverlichting voor Installateurs, groothandels en projectontwikkelaars.

Al jaren leveren wij onder Rocalux de bouw en werk verlichting die u vindt op deze website. De laatste tijd merken wij een enorme groei in de vraag en verkoop van deze specifieke armaturen. Mede hierdoor hebben wij begin 2020 de keuze gemaakt om hiervoor een aparte onderneming op te richten waarmee wij ons ook specifiek kunnen richten op deze branche.