Blog

Uitgelicht: Future Tripod Statief

Uitgelicht: Future Tripod Statief

In deze Blog uitgebreid aandacht voor de ‘Future Tripod statief’. Dit onmisbare hulpmiddel is ideaal voor gebruik in combinatie met nagenoeg al onze led werklampen. Een veel voorkomend probleem is de positionering van de bouwlamp. Vaak wordt hij op de grond gezet, waardoor het licht lang niet altijd op de gewenste plaats wordt geprojecteerd. Een ander groot nadeel is dat de bouwlamp op deze manier vaak schuin omhoog uitstraalt wat snel zorgt voor een hinderlijke verblinding. Een statief biedt de ideale oplossing om deze problemen te verhelpen. Er zijn veel verschillende statieven verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uitvoeringen.

Maar waarom dan kiezen voor de ‘Future Tripod Statief’ ?

Laten we beginnen met de opbouw van het statief. Het statief is gemaakt van staal en voorzien van een zwarte poedercoating. Door het gebruik van dunwandig materiaal blijft het gewicht (2,3kg) beperkt. Het statief kan gemakkelijk worden uitgeklapt en worden uitgeschoven tot een hoogte van maximaal 2mtr. De rubber doppen aan de uiteinde van de poten beschermt de eventueel kwetsbare ondergrond tegen krassen. Ingeklapt heeft het statief een opberg-maat van 11x11x108cm, waardoor hij gemakkelijk in iedere auto of bus kan worden opgeborgen.

Het allergrootste voordeel die dit statief te bieden heeft is de unieke en gepatenteerde ‘Click’ bevestiging systeem. Deze houder is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met bijna alle werklampen die wij aanbieden. Zo kunnen de ‘Magnum Future’ werklampen op eenvoudige wijze worden vast geklikt in de steun, en ook het verwijderen wordt in een handomdraai gedaan. Dus geen gedoe met losse bouten, moeren en benodigd gereedschap voor montage op het statief.

De voordelen op een rij:

  • Gepatenteerde ‘Click’ bevestiging steun
  • Compact formaat en gering gewicht
  • Gecertificeerd product
  • Made in Europe
  • Eenvoudig in gebruik

Vond u deze blog interessant of heeft u op of aanmerkingen? Laat uw reactie achter onderaan deze pagina. Dit bericht delen met collega’s of andere geïnteresseerden kan gemakkelijk via de onderstaande social media button’s.

Geef een reactie