Blog

Uitgelicht: Site Lite Future Led

Uitgelicht: Site Lite Future Led.

In deze Blog uitgebreid aandacht voor onze Site Lite Future Led. Deze Site Lite Future Led bouwlampen zijn speciaal ontwikkeld om een ruimte egaal te verlichten. Door zijn unieke vormgeving wordt de lichtbundel zeer breed uitgestraald. De multifunctionele ophang mogelijkheden maakt deze werklamp geschikt voor verschillende doeleinden, de ophang haak kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een centraaldoos. Daarnaast is hij ook voorzien van een twee-tal sterke magneten waardoor hij ook zeer gemakkelijk kan worden geplaatst bij staalbouw en scheepsbouw. Door de ingebouwde contactdoos is het mogelijk om meerdere lampen aan elkaar te verbinden voor het creëren van een lichtlijn. Ook is het mogelijk om op deze contactdoos extra elektrische gereedschap aan te sluiten.

De Site Lite Future is 26W heeft een lichtopbrengst van 3500Lumen. De bouwlamp is slagvast IK10 en spatwaterdicht IP54. Voorzien van rubber aansluitkabel met Schuko aansluit stekker met een lengte van 5mtr. Door zijn compacte formaat en geringe gewicht een aanvulling voor elke gereedschapsuitrusting of bedrijfswagen. Deze bouwlamp kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige componenten en een uniek en doordacht ontwerp. De behuizing is gemaakt van koolstof-vezel versterkt Polypropyleen waardoor deze schok, stoot en val bestendig is (IK10). De opaal (mat) kleurige lens is ontwikkeld uit slagvast polycarbonaat. De lens met matte afwerking heeft als groot voordeel dat verblinding en licht hinder tot een minimum wordt beperkt.

De voordelen op een rij:

  • Energiezuinige Leds
  • Lange levensduur
  • Weinig tot geen warmteontwikkeling
  • Geen ‘opwarmtijd’
  • Slagvast en Spatwaterdicht
  • Sterke bevestiging magneten
  • Ingebouwde bevestings haak

Ook verkrijgbaar met ingebouwde Accu.

De Site Lite Future Led is ook leverbaar als oplaadbare variant die is voorzien van een ingebouwde Li-iON 18,5V batterij. Hierdoor is deze bouwlamp zeer geschikt voor snelle klussen, of werkzaamheden op plekken waar geen direct toegang is tot stroom. Uitgevoerd met 3 standen schakelaar om te schakelen tussen verschillende lichtsterktes:

  1. 20W 2000Lm, branduren: 2h
  2. 10W 1000Lm, branduren: 4h
  3. 7W  650Lm, branduren: 6h

Volledig oplaad duur van 0 naar 100% is 4h, oplader met kabel en adapter zijn inbegrepen.

Veelzijdig inzetbaar.

De unieke Site Lite Future Led werklampen zijn voor eindeloze toepassingen te gebruiken. Vanwege de egale lichtuitstraling kan er snel en gemakkelijk een ruimte verlicht worden. Hierdoor zijn ze ook bijzonder geschikt voor gebruik als tijdelijke verlichting bij een lopende verbouwing. De inklapbare ophanghaak en de twee-tal krachtige magneten aan de onderzijde zorgen ervoor dat de bouwlamp snel kan worden geplaatst. Naast het gebruik als bouwverlichting zien we dat deze werklampen ook veel woorden gebruikt in de evenementen sector of het aanduiden van tijdelijke (loop) routes. Maar ook kan het een perfecte aanvulling zijn voor de standaard uitrusting van hulpverleners of bergingsvoertuigen.

Onder andere te gebruiken voor Timmerwerk, Installatiewerk, Afbouw en montage en Scheepsbouw. Daarnaast zien we dat deze werklampen ook steeds vaker worden ingezet bij calamiteiten of bergingswerkzaamheden.

Vond u deze blog interessant of heeft u op of aanmerkingen? Laat uw reactie achter onderaan deze pagina. Dit bericht delen met collega’s of andere geïnteresseerden kan gemakkelijk via de onderstaande social media button’s.

Geef een reactie