Blog

Onze bouwlampen in uw winkel of magazijn!

Wilt u dealer worden van onze producten?

Bent u na het bezoeken van onze website geïnteresseerd geraakt in onze unieke en professionele bouw en werkverlichting, en heeft u een vakhandel, webshop of een soortgelijke onderneming. Dan hebben wij goed nieuws………wij zijn op zoek naar U. Proworklight is altijd opzoek naar nieuwe partners die geïnteresseerd zijn om dealer te worden van onze producten. Onze focus ligt met name bij de professionele bouw vakhandel, maar een bouwlamp is natuurlijk geschikt voor diverse toepassingen zoals tuinbouw, calamiteiten inzet, verhuur branche en meer.

Waarom onze bouwlampen in uw schappen moeten staan.

Proworklight is uw ideale partner op het gebied van professionele bouw verlichting. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers en fabrikanten. Dit heeft als pluspunt dat wij korte aanlevertijden hebben zodra een artikel niet voorradig is in ons eigen magazijn. Ook voldoen al onze bouwlampen aan de geldende normen en regels de van toepassing zijn in de EU. Ook hebben wij vanwege de nauwe samenwerking met onze producenten de mogelijkheid om producten naar wens te laten aanpassen, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan behuizingen in huiskleur van een aannemersbedrijf, specifieke lichtkleur of afwijkende lengte’s kabel met aansluitstekker. Onze bouwlampen worden geleverd in een representatieve verpakking die zeker niet misstaan in uw schappen of op uw verkoopbalie.

Wat is uw invloed als Dealer van Proworklight?

Het belang van een Dealer is meer dan een verkopende partij, wij zijn overtuigd van het belang van betrokken Dealers. Alleen op lokatie of in uw shop kan de klant het product in het echt bekijken. De klant is de bepalende factor in de schakel tussen de dealer en importeur, de klant ventileert zijn ervaringen en wensen naar de de Dealer die voor ons een bron van informatie is voor wat er speelt op de werkvloer of de bouwplaats. Hierdoor kunnen Wij in samenwerking met onze fabrikanten nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen.

Hebben wij uw interesse gewekt, en ziet u ziet om Dealer te worden van onze producten?                                                                                                                                                                                Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in door hier te klikken!

Vond u deze blog interessant of heeft u op of aanmerkingen? Laat uw reactie achter onderaan deze pagina. Dit bericht delen met collega’s of andere geïnteresseerden kan gemakkelijk via de onderstaande social media button’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *